Когато посетите Музея на илюзиите в София, можете да очаквате да бъдете изумени от невероятните оптични илюзии, които са изложени. Ще имате възможност да участвате и в някои забавни интерактивни експонати, като например Стаята на Еймс и Стаята на гравитацията. А ако се чувствате смели, можете дори да влезете в тунела на вихъра!

 

Как да стигнете до Музея на илюзиите

 Музеят на илюзиите се намира в центъра на София, България. До него се стига лесно с обществен транспорт или с кола.

Ако пътувате с автобус, най-близката спирка е спирка „Младост 1“. Оттам до музея се стига за 5-10 минути пеша. Ако пътувате с кола, в близост до музея има паркинг.

онлайн билети за музеи

Най-добрият начин за закупуване на билети за Музея на илюзиите е онлайн чрез техния уебсайт. Билети могат да бъдат закупени и на място, но е препоръчително да ги закупите предварително, за да избегнете дългите опашки.

Посещението на Музея на илюзиите в София е чудесен начин да се забавлявате и да изпитате нещо ново. Не само ще можете да изследвате един невероятен свят на илюзии, но и да се възползвате от достъпните цени на билетите, които правят посещението възможно за всеки. Независимо дали ще посетите музея сами, или с приятели и семейството си, пътуването по заешката дупка в този интересен музей със сигурност ще бъде незабравимо преживяване!