Създаването на едновременно практично и елегантно пространство изисква внимателно проучване и планиране. Ето защо, когато възнамерявате да започнете проект за дизайн на баня, трябва да се съсредоточите върху това да се възползвате максимално от това, което вече имате.

Определете какви са вашите приоритети, за да изберете този, който ще ви подхожда най -добре.

Семейна баня ли е? Имате ли нужда от вана? Можете ли да добавите допълнително място за съхранение?

Не забравяйте да се съсредоточите върху това, което отговаря на вашия начин на живот, и помислете за текущите характеристики, които можете да запазите. Сега имате перфектната възможност да проектирате баня, базирана на вашия начин на живот.

Вдъхновете се

Искате ли цвят или ще изберете проста и минималистична баня? Време е да проучите проблема и да се вдъхновите. Помислете как бихте искали да се чувствате, когато ходите до тоалетна всяка сутрин и след дълъг ден.

Планирайте и се подгответе

Стъпка 1: Оценете пространството

В един типичен ден, независимо дали сте на опашка да вземете душ сутрин или планирате релаксираща вана във ваната, помислете за логистиката на вашата баня: пространство, конфигурация и всичко, което смятате, че в момента липсва.

Внимателното планиране и подготовка ще ви помогнат да посрещнете определеното ви време и бюджет, така че колкото повече планирате преди ремонта, толкова по -добре.

Стъпка 2: Установете техническите подробности

Не забравяйте да вземете предвид проблемите или техническите ограничения, които може да срещнете. Ако преконфигурирате стаята, уверете се, че знаете къде са дренажните тръби и как това може да повлияе на конфигурацията на електрическата система.

И ще трябва да потърсите съвет от професионалист, когато става въпрос за монтаж, отопление, електрическа система и може би дори за монтаж на керамични плочки. Наличието на подходящ екип има голямо значение и ние сме тук, за да направим живота ви по -лесен.

Стъпка 3: Детайлите са важни

Смятате ли, че имате представа за стила и пространството, което искате? Сега можете да започнете да пазарувате подходящите продукти. Време, когато наистина можете да видите как вашата баня оживява. Уверете се, че включвате осветителни елементи, за да създадете перфектната атмосфера, но и за безупречна светлина; осветлението е от съществено значение!

Ще трябва да помислите за отоплението, независимо дали е подово отопление за тези хладни сутрини, радиаторите за кърпи, които са достатъчно големи, за да поберат всички семейни кърпи и, разбира се, не забравяйте практичното място за съхранение.

Доброто място за съхранение е от съществено значение в банята, а вградените складови помещения или отворените рафтове са въпрос на лични предпочитания.

Създаването на баня, която не само отговаря на вашите нужди, но и подобрява живота ви, може да изглежда като труден проект, но ние сме тук, за да ви помогнем, стъпка по стъпка, да създадете пространство, което се развива с вас.