Ако има нещо, което не търпи промяна и сякаш остава константа в живота на онези, които ценят красотата и елегантността, то това е любовта към парфюмите. В ароматната световна история една марка трайно е съумяла да запечата името си, асоцииращо се с наистина невероятни парфюмни изкушения.

В днешния текст ще ви запознаем по-отблизо с изтънчеността, бликаща от благоуханните шедьоври на френската марка Lancome. Ако сред дамите има любителки на френския шик и неподправената елегантност и луксозност, то безспорно ще съумеете да откриете техните измерения в ароматните изкушения на Lancome. От бранда съвсем наскоро съумяха да допълнят своята продуктова уханна колекция с още един бляскав участник – говорим за аромата Idole, който за отрицателно време се превърна в разкошен избор за огромен брой жени по целия свят.

Idole от Lancome разказва за един приказен свят, облечен в благоухание

За този парфюм бихме могли да кажем, че е дамски във всеки смисъл на думата – през 2019г. три дами, всеизвестни имена в света на парфюмерията, обединяват усилията си и създават невероятен аромат, лансиран под името на световната френска марка Lancome.

Idole вижда бял свят и мигновено приковава вниманието на милиони жени по света. Разбира се, не е тайна за никого, че именно съставките са онова, което категорично впечатлява всекиго, докоснал се до този божествен аромат. От Lancome не правят никакви компромиси, що се отнася до неоспоримото качество. Говорейки за Idole, бихме казали, че още с връхните нотки на съдържанието биваме въвлечени в една ароматна приказка.

За начало на своя аромат от Lancome избират бергамот и круша – свежестта на цитруса и сладостта на крушата се вплитат по един прекрасен начин, който не ще остави никого равнодушен. Продължавайки изследването на парфюма, достигаме до сърцето – там като съкровище биват заровени есенции от индийски жасмин, турска и френска роза. Бихме казали, че с тези ароматни съчетания от Lancome действително са съумели да изградят и създадат наистина впечатляващ аромат. Едва ли съществува по-женствено и изтънчено благоухание от това на прекрасните и любими на милиони дами по света рози. А за финал в базата на съдържанието се натъкваме на бял мускус и ванилия – може би единствените съставки, съумяващи да добавят крайните щрихи, извисяващи цялата ароматна композиция до едно съвсем друго ниво.

Сигурни сме, че сме съумели да ви предадем поне мъничка част от невероятното парфюмно изкушение от Lancome, което представлява Idole. Независими дали ще го изберете за подарък, или за лично ползване, ние сме повече от убедени, че никак няма да сгрешите и благоуханието ще се запечата за дълго в съзнанието ви.