Букети от бонбони

Ако половинката ви обича сладкото, подарете  вкусно лакомство във формата на букет от бонбони. Близалки във формата на сърце, гумени мечета и други лакомства с бонбони могат да бъдат идеалният избор. Можете също така да включите захарни бисквитки или шоколадови бонбони с мотиви за Свети Валентин. Букетът може да включва и кутия шоколадови бонбони във формата на сърце. За специален щрих завържете бонбона с ръчно изработено етикетче с любовно послание.

Свети Валентин

Свети Валентин е специален празник, когато влюбените двойки празнуват любовта си. Ако ви е омръзнало да подарявате стандартните букети от рози, то букет от бонбони е страхотна, иновативна идея, която ще очарова получателя.

Букетът от бонбони се състои от няколко бонбона, които могат да бъдат подредени различни форми, дори и във формата на сърце. Букетът може да бъде изработен само от един или от различни видове бонбони, според предпочитанията на получателя. Те са опаковани в целофан или фолио, завързани с панделки и не се различават по аранжировката от стандартните букети.

Отново на училище

Някои учители оказват огромно влияние върху учениците си и остават в сърцата им за цял живот. Ако и вие имате любим учител, помислете да го изненадате с букет от бонбони за този първи учебен ден. Така, едновременно ще се различавате от тълпата, ще изненадате учителя и ще го зарадвате безкрайно, особено ако е любител на сладките изкушения.

Рождени дни

Ако търсите уникален начин да покажете на любимите си хора, че ви е грижа, помислете дали да не изпратите букет от бонбони за рождения им ден. Тези аранжировки от бонбони са оригинален подарък, който ще зарадва всеки човек. За да направите букет от бонбони, изберете различни видове бонбони и ги подредете според цветовете им. Произволно смесените бонбони ще изглеждат разхвърляни и неорганизирани. Изберете цветова схема за букета, за да му придадете дълбочина.

Можете да закупите и шоколадови мини яйца в различни цветове. Можете да смесвате шоколади от различни марки, за да изглеждат цветни.

Създаване на букет от бонбони

За някой, който цени сладкото, правенето на букет от бонбони е чудесен начин да му покажете колко много ви е грижа. Този уникален подарък е евтин и може да се направи за всеки повод, от рожден ден до годишнина. Можете също да ги продадете за набиране на средства или панаир на занаятите. Възможностите са безкрайни!

Първо изберете разнообразие от бонбони. Можете да използвате различни форми шоколад, близалки, шоколадови бонбони или дори захарни бисквити за този сладък подарък. Ако предпочитате, можете дори да комбинирате бонбоните с цветя. Можете също така да прикачите ръчно изработен етикет, описващ вашата любов или името на получателя, както и подходящо чувство. Можете да увиете букета от бонбони в сатенена панделка.

Поръчка на букет от бонбони

За ваше щастие, ако не се смятате за особено сръчни, можете да поръчате готов букет от бонбони. Например, в букет Жардин ще откриете огромно разнообразие от цветни аранжировки, а също и красиви и безкрайно сладки букети от бонбони.

Разгледайте ги тук: https://jardin.bg/product-category/flowers/bouquets-of-candy/