Придай си стил с панталона

Стилните кожени якета, модерните сникърси и тениски заемат винаги челно място в списъка на всеки съвременен млад мъж, но повечето от нас сякаш не обръщат достатъчно внимание на панталоните. Подходящият чифт мъжки панталони може да бъде най-ярката част от визията ви, която несъмнено да ви спечели погледите около вас. В същото време трябва много внимателно да обмислите тяхното съчетание с останалите артикули от цялостния външен вид, защото влиянието им би могло да бъде и негативно върху визията ви. 

Разбира се, много лесно бихте могли да изберете сигурна комбинация, като заложите на традиционните тъмни джинси. В никакъв случай няма да сбъркате и лесно ще постигнете завършена визия, но същевременно ще се слеете с еднообразието и повечето мъже около вас. Пазарът в днешни дни предлага хиляди възможности, чрез които да заблестите. С помощта на модния бранд LAZARINI в следващите редове накратко ще ви представим част от тези стилни предложения, които  ще променят погледа ви върху обичайното ежедневно облекло.

Спортни панталони „Чино“

Ако все още нямате поне два чифта от тези уникални мъжки панталони, то е време да поправите бързо тази грешка. Практично предложение, на което може да заложите при почти всяка една ситуация… в офиса и корпоративната среда, петък вечер с приятели в бар, коктейл или просто в ежедневната градска среда. „Чино“ панталоните се изработват най-често от плътен памучен плат, който е удобен и се поддържа много лесно. Бихте могли да срещнете и други разновидности на плата при изработката, но нашият съвет е да заложите на класиката. Бихте могли да допълните визията с небрежна тениска или блуза, сникърси или спортно-елегантни обувки, а отгоре бихте могли да завършите визията с кожено или дънково яке. Както сами забелязвате, опциите при „чино“ панталоните са многобройни, затова оставяме избора изцяло на вашето въображение.

Ленени панталони

Не толкова отдавна ленените панталони бяха далеч от всички модни тенденции. За щастие голяма част от водещите световни дизайнери положиха много труд през последните години, за да предоставят на ленените панталони специално място на модната сцена. Няма как да не сте забелязали, че ленените мъжки панталони са един от хитовете през това лято и може би най-предпочитаният избор при повечето мъже. Предимствата на материята от лен са изключително много. Едно от основните предимства е, че материята е мека, фина, изсъхва мигновено, а освен това е и много комфортна особено през горещите летни дни. Актуалните цветове, които най-много подхождат на ленените панталони са светлите – бял, светлосин, екрю и тн. Бихте могли да допълните визията си нагоре с ленено сако или ленена риза, като съобразите цветовете. 

Придай си стил с панталона

„Карго“ Панталони

Този модел е вдъхновен от традиционната униформа на американските военни. Подходящ е за по-небрежна обстановка, тъй като е доста функционален и практичен. За модела са характерни дълбоките и обемни странични джобове, най-често с капаци. Съвременният поглед върху този модел претърпя дълбока метаморфоза през последните няколко години и може да откриете впечатляващи разновидности с ярък и подчертан стил. Изработват се най-често от памук, но със сигурност ще се натъкнете и на много други варианти. Основните специфики при избора на подходящ размер и кройка са свързани с намирането на баланса между „slim fit“ и „large fit“, тъй като повечето модели са доста свободни. Един от най-характерните цветове при тези модели е тъмнозеленият цвят или „каки“.

Елегантни панталони с класически ръб

Още едно предложение, което е подчертано с богата практичност, свързана с безбройните възможности за съчетание с допълнителни артикули.  Основното предимство при тези модели се крие в това, че са отличен избор както за събитията, изискващи елегантен дрес код, така и за не толкова формални поводи. В класическия си вариант най-често се изработват от фино-пресована естествена вълна – тънка и фина материя, която позволява на кожата да диша свободно през плата. 

С това последно предложение приключва краткото ни ръководство. За още ценни съвети и богат асортимент от предложения, посетете онлайн магазина на LAZARINI.