Ултразвуково топене на мазнини

Ултразвуковото топене на мазнини е безболезнена, бърза процедура, която може да редуцира упоритите мазнини в тялото ви. Можете да имате до четири сесии, разделени на интервали от две седмици. За да получите най-добри резултати, трябва да сте близо до идеалното си тегло, преди да се подложите на лечението. Вашият козметик ще създаде персонализиран план за процедури за вашия тип тяло. Тъй като това не е инструмент за отслабване, трябва да сте близо до идеалното си тегло, преди да получите ултразвуково намаляване на мазнините.

Процедура с Alma PrimeX – умела комбинация от ултразвук и радиочестота

Един от най-предпочитаните естетически центрове в България е Satori, който предлага лазерна епилация и редица процедури за лице и тяло.

Сред най-иновативната услуга е технология за извайване на тялото Alma PrimeX, която съчетава ултразвук и радиочестота, за да ви помогне да постигнете перфектната форма.

Как работи ултразвуковото топене на мазнини?

Кръглият гладък апликатор на устройството излъчва ултразвукови вълни, с помощта на голямата плоча. Тя нягрява тъканта и насочва вълните към упоритите мастни клетки. Вакуумната функция подобрява контакта с кожата и предлага по-ефективни резултати. С нейна помощ, вълните се разпръскват равномерно по цялата зона.

Как работи радиочестотата?

Апликаторът UniBody има въртяща се, махаща се и масажираща глава и предоставя висока униполярна радиочестотна енергия. Също така, доставя топлинна енергия до четири различни слоя на кожата, ремоделирайки структурата на колагена.

Предимства на топенето на мазнини в Satori център

  • Неинвазивна и бърза процедура – Това означава, че процедурата няма никакви странични ефекти, няма болка, нито период за възстановяване. Освен това, процедурата не отнема време и се усеща много приятно.
  • Подходяща е за всеки – независимо какъв е типът на тялото и кожата ви, може да се подложите на процедурата и да очаквате страхотни резултати.
  • Съвременна технология – Иновативната технология, съчетава радиочестота и ултразвук и умело селектира мастните клетки.
  • Резултат и ефективност – Резултатите са видими веднага след процедурата и са наистина дълготрайни. Ще се радвате на по-стегната кожа, изгладен целулит и доста по-малко мазнини.

Каква е процедурата?

  1. Първата стъпка е да се свържете с консултантите на центъра и да си насрочите среща. По време на тази консултация ще обсъдите вашето здравословно състояние, за да е сигурно, че е безопасно да се извърши процедурата. Също така, можете да зададете всички свои въпроси, а специалистите ще изготвят индивидуален план за действие, спрямо желаните резултати.
  2. Втора стъпка е самата процедура. Всичко, което ще усетите е лек загряващ ефект. Козметикът ще нанесе специално олио и ще третира желаната зона с уреда и с масажни движения. Също така, ще измерва третираната зона преди всяка процедура, за да се следи напредъка.
  3. Трета стъпка е периодът след процедурата. Веднага след нея ще може да се върнете към обичайните си дейности. Можете да видите ефект както веднага след процедурата, така и до три месеца след последната процедура. Специалистите на естетичния център съветват да пиете много вода и да спазвате хранителен режим и да спортувате, за да запазите перфектната форма.