Ако търсите дизайнерски холни маси или масички за кафе от висок клас, за да добавите перфектния завършек към вашето жилищно пространство, тогава има много възможности за избор. Независимо дали искате съвременна невидима маса от стъкло или нещо обикновено и стилно, ето пет различни вида дизайнерски масички за кафе, които можете да намерите в търговската мрежа

 

Маса с множество части

Ако търсите масичка за кафе, която е уникална и съвременна, но разполага и с достатъчно гъвкаво пространство за добавяне на списания, снимки или други битове и бобчета, тогава моделите с отделни основи за маси и множество части са идеалният вариант за вас

Комплектите за холни маси са може би най-често срещаният тип маси на нива. Мнозина може да си помислят, че са старомодни – помислете за сгъваеми дизайни – тези мултифункционални мебели са наистина удобни, ако имате достатъчно жилищно пространство, което се нуждае от гъвкавостта на масите, които могат да се преместват. Освен това, когато вече не ви трябват, можете да ги приберете в ъгъла.

Ако предпочитате по-малка кръгла масичка за кафе, разтегателните модели може да са  най-добрите за вас. Масите, които имат функция за съраниние, са идеално място за организиране на вашите вещи от първа необходимост като дистанционнии и подложки за чаши. Когато е отворена, горната част се превръща в друга маса и можете ефективно да удвоите повърхността бързо и лесно за партита или големи събирания, без да заемате твърде много място през останалото време.

 

Квадратни и правоъгълни маси

От черни и квадратни до дървени и правоъгълни, масите с прави ъгли са най-често срещаните видове дизайнерски маси за хола и дневната, които можете да намерите. Най-популярните са дълги и ниски, идеални за достигане до вашата чаша или чаша от диван или стол. Други са по-високи, което ги прави идеален допълнителен бюфет.

Често централната характеристика на стаята е именно правоъгълната маса или бар маса. Тя може да направи силно модно изявление на стил със своя материал и дизайн, който да контрастира с останалата част от стаята или дори да бъде напълно невидим, в зависимост от вашия вкус и предпочитания.

 

Кръгли маси

Може да изберете кръгла маса или масичка за кафе. Тези модели заемат по-малко място или са по-компактни, което ги прави подходящи за семейни всекидневни. По-високият кръгъл дизайн ви осигурява достатъчно голяма повърхност и място съхранение, от които се нуждаете. Може да изберете разтегателна маса, която да се разтяга само при нужда, а в останалото време да пестите ценно място.

Предлагат се също така и маси с ниски, овални форми. Понякога те могат да се предлагат с регулируема функция на височината. Към тях могат да бъдат добавени съвременна лампа, стайно растение или дори някои семейни снимки.

 

Маси със съхранение

Освен че са стилен избор, холните маси на няколко нива ви предлагат допълнително място за съхранение, за да поддържате всичко подредено във вашето жилищно пространство. Често дълги и ниски до земята, те имат долен рафт, който може да се използва за съхранение на списания и книги, докато чаши за кафе и напитки могат да се поставят отгоре. Предлагат се много такива маси, изработвани от различни материали, включително дърво и метал. Те осигуряват зашеметяващ поглед и имат полезна функция в интериора на хола или дневната.

Ако се нуждаете от допълнително място за съхранение, тогава избирането на  кръгла маса с плот ще ви даде достатъчно място за съхранение на играчки, книжки за оцветяване или дори одеяла и декоративни възглавнички. Освен това техният колоритен дизайн добавя шикозно изявление на стил към всяко пространство.

 

Съвременни дизайни

Ако наистина искате да направите изявление във вашето жилище, тогава дизайнерската стъклена маса или масичка за кафе е чудесна възможност да добавите функционален и стилен завършек към вашия интериор. С маса, която е едновременно мивималистична и практична, независимо дали е със заоблен или правоъгълен дизайн, поставена до диван, кресло или стол, ще създадете перфекното пространство за релакс след дълъг и уморителен ден.

Един оригинален, алтернативен модел, кйто може да се използва и за съхранение, ще ви осигури перфектното пространство за събиране със семейството или приятелите с или без повод. Авангардна и луксозна маса е едновременно съвременна и функционална, което я прави идеалната опция за всяко вътрешно или външно жилищно пространство. Също така дизайнерскит прозрачни маси с кубично стъкло могат да трансформират всеки стил и декор. Ниските, продълговати маси, когато са подредени с други ниски мебели за сядане, ще създадат перфектното пространство за прекарване на уикендите с приятели на по коктейл.

Независимо от стила или декора на дома, вашата маса е централен елемент, който добавя както функционалност, така и модерен завършек към вашия хол.