detski-igri-podhodyashti-za-parti

Планирате детско парти и търсите забавни и увлекателни игри, с които да забавлявате малчуганите? Не търсете повече! Подготвили сме ви списък с детски игри, които са идеални за парти. Независимо дали организирате рожден ден, празнично събиране или просто забавна среща, тези игри със сигурност ще се харесат на децата. Нека се потопим в света на детските игри и да направим вашето парти незабравимо!

1. Музикални столове: Тази класическа игра никога не излиза от мода. Разположете столовете в кръг, с един по-малко от броя на играещите деца. Пуснете музика и накарайте децата да обикалят около столовете. Когато музиката спре, те трябва да намерят стол, на който да седнат. Уловката? Винаги има един стол по-малко от броя на децата, така че всеки кръг някой остава извън него. Това е забавна и оживена игра, която кара всички да се движат!

2. Поставете опашката на магарето: Тази игра е любима на всички и е идеална за парти. Завържете очите на всяко дете и ги накарайте да се опитат да закачат опашката на магарето, докато то се върти. Това е игра, която е изпълнена със смях и вълнение, докато те се опитват да се прицелят в правилното място.

3. Саймън казва: Тази игра е чудесен начин да проверите уменията на децата да слушат и да ги държите нащрек. Изберете едно дете да бъде „Саймън“ и го накарайте да дава команди, започващи със „Саймън казва…“. Например: „Саймън казва: докосни си носа“. Другите деца трябва да изпълнят командата, само ако тя започва със „Саймън казва“. Ако „Саймън“ даде команда, без да каже „Саймън казва“, и някое дете я изпълни, то е аут. Последният, който остане на крака, става следващият „Саймън“. Разгледайте още предложения на https://www.moliv.bg/.

4. Състезание с чували: Ако разполагате с място на открито, състезанието с чували е фантастична игра, която да добавите към партито. Разделете децата на двойки и дайте на всяка двойка по един чувал. Децата трябва да си проправят път до финалната линия и двойката, която първа стигне, печели! Това е чудесен начин да накарате децата да бъдат активни и да се забавляват на открито.

5. Бум с балони: Напълнете балоните с малки играчки, бонбони или послания и ги разпръснете из района на партито. Накарайте децата да пукат балоните, като сядат върху тях, за да разкрият изненадата вътре. Това е възхитителна игра, която добавя елемент на вълнение и очакване към партито.

6. Станция за занаяти: Организирайте станция за занаяти, където децата могат да проявят творчество и да направят свои собствени подаръци за партито. Осигурете материали като цветна хартия, маркери, стикери и лепило и оставете въображението им да се развихри. Това е фантастичен начин да ангажирате децата и да им дадете нещо, което да отнесат вкъщи за спомен от партито.

7. Търсене на съкровища: Създайте лов на съкровища, като скриете малки лакомства или награди в района на партито и дадете на децата улики, за да ги намерят. Това е приключенска и вълнуваща игра, която ще накара децата да работят заедно, за да решат уликите и да намерят скритите съкровища.

8. Лимбо: Поставете пръчка за лимбо или въже за скачане и накарайте децата да се редуват да се навеждат назад, за да видят колко ниско могат да се спуснат, без да докоснат пръчката или въжето. Това е забавна и предизвикателна игра, която ще накара всички да се радват и смеят, докато се опитват да си проправят път под летвата.

Тези детски игри гарантирано ще добавят много забавление и вълнение към вашето парти. Така че се пригответе да гледате как децата се кикотят, играят и създават незабравими спомени с тези забавни дейности. С тези игри в състава на вашето парти със сигурност ще създадете празник, за който децата ще говорят дълго след края на партито. Нека игрите започнат!