Осигуряват чувство за сигурност на непознати места

Детските колички са чудесен начин да осигурите на бебето си допълнително чувство за сигурност на претъпкани места. Количките могат да се използват като сигурно място за почивка на бебето или за игра с играчки. Те функционират и като мини къща за вашето мъниче с малък навес и много място за играчки.

Имат поставка за закуска/чаша

Няколко бебешки колички са оборудвани с държач за закуски/чаши, за да държите закуските и напитките на вашето мъниче под ръка. Тези аксесоари обикновено се наричат поставки за закуски и се монтират в корпуса на предната греда на количката. Те са идеалното помощно средство за нуждите на вашето дете. Можете да закупите една табла или две отделни устройства в зависимост от броя на децата, с които пътувате. Може да видите, например – количка за близнаци чиполино. Различните модели, разполагат с различни аксесоари и принадлежности. Обърнете внимание, при закупуването на детски колички, те да бъдат удобни и добре приспособени за различни ситуации.

Таблата за закуски в някои детски колички е оборудвана с подвижна чашка за захващане и  лесен достъп до закуски и напитки.

Те имат възможност за накланяне

Предлагат се няколко различни вида бебешки колички, но не всички от тях имат наклон. Количките с накланяне не са най-удобният вариант за новородени, но някои модели имат допълнителни функции, които правят седалките по-удобни за бебетата. Подобни модели, за щастие, могат да бъдат открити на българския пазар. В интернет родителите биха могли да разгледат разнообразното богатство от модели и марки. Дори могат да направят сравнение, за повече яснота при избор.

Друго предимство на количките с накланяне е кошът за съхранение под седалките. Кошницата за съхранение е достатъчно голяма, за да побере до 30 килограма. Тези колички имат и подвижен държач за чаша за родителите.

Те могат да се използват за джогинг

Бебешка количка, която може да се използва за джогинг, е чудесен вариант за родителите, които се интересуват от физическа активност. Преди да започнете програма за джогинг обаче, е важно да изберете количка за джогинг, която е подходяща за вашето дете. Количките за джогинг обикновено са по-големи и по-обемисти от другите видове колички. В този смисъл те не са най-добрият избор за всеки родител. Подобно решение, трябва да бъде взето много внимателно. Спортът със сигурност е важна част от ежедневието, но и безопаснотта на детето е също толкова важна и значима.

Много от количките за джогинг имат големи колела и системи за окачване, които ще ви помогнат да поддържате детето си стабилно и сигурно. Когато избирате количка за джогинг, имайте предвид, че има няколко различни фактора, които трябва да се вземат предвид, включително цена, тегло и дизайн.

Разгледайте магазини, които предлагат опция за тест или възможност за връщане след определен период от време. По този начин, бихте могли да тествате и разберете дали този тип количка е вашата.