На плажа ще гледат само вас

Лятото е в разгара си и е идеалното време да изберете банският, с който на плажа ще гледат само вас. 

Избора на красив, стилен и подходящ бански, които се предлагат на пазара, не е никак лесна задача. Освен, че трябва да следим какви са модните тенденции за сезона, също така трябва да съумеем да го съчетаем с нашия тип фигура.

Добре подбрания модел, може да покаже всяка дама в най-благоприятната й страна.

За тази цел, в днешната статия ще обсъдим някой подробности и как да бъдем неотразими на плажа.

Нека винаги избираме банския според типа на нашата фигура, така ще гарантираме завидна визия и самочувствие. Естествено перфектни хора няма, но е добре всяка една жена да бъде наясно със своите форми, както и предимства и недостатъци.

 

Фигура като ябълка

Жените от този вид са по-закръглени и с изпъкнало коремче, в което няма нищо лошо разбира се. Добре е дамите от този тип да заложат на ретро моделите. Благодарение на високата талия на долната част на банския ще прикрият обема на талията и визуално ще превърнат фигурата под формата на пясъчен часовник. Добре е горната част да бъде сутиен със затворени чашки, защото ще поддържат добре гърдите. Но пък ако бщста е малък, заложете на модели с банели, те ще пресъздадат правилните пропорции. От целите модели бански изберете с плътни чашки, широки колани, които визулно ще издължат силуета.

Фигура като пясъчен часовник

Тази фигура се счита за идеалната от всички останали. Определено може, обаче да бъде съсипано с неподходящия тип бански. За да се подчертае тънката талия е добре да се заложи на бикини с връзки, също така и бикини тип триъгълници. Ако сте с малки гърди, изберете модели с дълбоко деколте и изрязани от двете страни.

Фигура като круша

Доста често срещан тип форма, особено при жените на възраст след 35 години. Такива са физиологичните функции – бедрата се разширяват, а гърдите избледняват. Добре е бикините да са едноцветни и ниско изрязани, а горнищата ярки и с камъни или бродирани с широко разположени тънки презрамки, за да се отклони вниманието от бедрата. Целият бански в този случай не е особено препоръчителен.

Фигура като правоъгълник

Тук много трябва да се внимава. Бикините е по-добре да са американски тип – техните V-образните форми визуално удължават фигурата. Сутиенът трябва да се избира с повдигащ ефект.  Целите бански е по-добре да са с различни щампи, като в талията трябва да са по-дребни. 

Не е задължително да бъдете с перфектна фигура, за да ви забележат на плажа. Добре съчетаните бански, могат да предадат на жената класа и стил, независимо от телосложението й. 

Много е важно да заложим на качеството, когато пазаруваме. Това не се отнася само за банските, а за всичко. Естествено, не може да очаквате да чудеса от банския закупен от близкия битак, но далеч не означава, че трябва да дадете маса пари за да изглеждате добре. Хванете златната среда. Има толкова много марки на пазара на различни брандове, които с времето са се доказали във производството и качесвото на този вид продукт, а и не само. 

Представяме ви, някой страхотни идеи за дамски бански , с които гарантирано ще гледат само вас на плажа:

Анималистични принтове

Леопард, зебра, тигър, даже и крава са сред представените анималистични принтове. Това не удивява никого, защото популярността на целия тоя зоопарк расте от сезон в сезон. Затова, ако във вашия гардероб вече има дрехи, обувки и чанта с анималистични принтове, време е да се снабдите и с бански с шарки на леопард или питон.

Бански с халки

Те са най-модните дамски бански за идващото лято. Дизайнерите съединяват с халки детайли от върха, украсяват с тях бикините, връзките и презрамките. Използват ги за съединяване на двете части на монокини. С една дума – ползват ги навсякъде, където е възможно. Халките могат да бъдат метални или пластмасови, лаконични или ярки, както в редица водещи колекции.

Бански с принтове

Освен споменатите по-горе анималистични  рисунки, ще бъдат популярни линии, цветни и тропически мотиви, гръндж рисунки. Актуалните цветове при модните бански са ярки и разнообразни. Те съдържат ахроматични тонове, нежни пастелни нюанси, ярки цветове, металик.