Нов модел за онлайн земеделска борса

По време на затварянето на цялата страна, което се наложи още в началото на годината с цел да се контролира разпространението на текущата пандемия, лошото планиране остави фермерите в трудно положение. Макар и реколтата им да бе готова, затварянето на пазарите ги остави с празни ръце и надежди.

Колкото и безнадеждно да изглеждаше в тяхна полза, редица индивидуални инициативи в социалните медии им подадоха ръка точно, когато те се нуждаеха най-много от нея. Чрез тях фермерите от всяка точна на страната успяха да се свържат обратно със своите редовни потребители, а това стана благодарение на новата онлайн зърнена борса.

С нарастващото търсене на свежи стоки и продукти, онлайн пазарите за фермери започнаха да стават все по-популярни. Индустрията която генерира стотици милиони годишно започва бавно и славно да се премества в интернет пространството където потребителите имат моментален достъп до абсолютно всичко.

В случай, че сме успели да ви заинтригуваме останете с нас, тъй като днес сме подготвили кратка информация относно тази новост. Така вие ще се запознаете напълно с нея и евентуално присъедините, ако разбира се сте земеделски производител или клиент, търсещ само най-доброто.

 

Как точно функционира новият вид борса?

Обикновено онлайн пазара работи в рамките на географски определен район, който може да бъде например един даден окръг. Правейки бизнес само на определено място, тези платформи могат лесно да ви предоставят връзка с местни фирми  и физически лица на които да предлагате вашата свежа стока.  

Един виден недостатък при употребата на този метод е регионалната конкуренция с която ще водете непрестанна битка. Макар да звучи плашещо, не се отказвайте, тъй като всеки конкурент си има свой тип потребители, които може пък да се отличават коренно от вашите. 

От друга страна процесът на поръчка се осъществява много по-лесно от предвиденото. Първоначално всичко се случва от уюта на дома. След като изберете вида стока, която искате да закупите, идва ред да се уговорите със съответният собственик и след това да извършите заплащането.

Нов модел за онлайн земеделска борса

Преимущества, доставящи вълнение 

За клиентите удобството, бързината и разнообразието са най-големите плюсове, когато посещават борсата. Наред с това те няма да бъдат принуждавани да напускат своя дом, докато спокойно разглеждат богатите асортименти, чиито срок за доставка е не повече от една седмица. 

Като цяло от тяхна гледна точка системата работи повече от чудесно, но от друга страна тя също е и превъзходна за всички производители, които са изявили желание да се включат в нея. Платформата действа като традиционна кооперация през която те могат да работят усърдно. 

С нея те не само могат да спестяват време и енергия, но заедно с това ще успяват да сключват дълбоко желаните си сделки. Колкото и невероятно да звучи всичко това е напълно възможно, веднъж щом гласувате доверие на – agriniser.com. Превъзходната платформа превзе цялата страна и все още има с какво да впечатли.

Иновативната борса определено ще надмине вашите очаквания. Въпреки че е съвсем нова, нейните услуги се превърнаха в тотален хит към който се насочват стотици без значение дали са производителите или купувачи. Двете страни са добре дошли тук, тъй като крайната цел на платформата е да оказва съдействие без да участва в сделка.

 

Какво да очакваме занапред от новия модел?

С нарастването на големите вериги, малките фермери несъмнено ще се борят, за да останат на повърхността. Въпреки че онлайн продажбите пречат изключително много на хората практикуващи традиционните методи едно нещо със сигурност може да се заяви.

Наред с предизвикателствата, които се образуват от дигитализацията на индустрията, бъдещето изглежда по-светло от всякога и хората определено трябва да се примирят с промяната. Реално погледнато хранителната и земеделската промишленост винаги е била огромна и пазарът постепенно нараства с всяка една година.

Ето затова е важно да се възползвате още сега. Инвеститорите може да се колебаят да инвестират в онлайн пазарите, но със сигурност е ясно, че те са тук и ще останат за дълго, така че разгледайте услугите на тези технологично напреднали платформи.