Бебешката количка е не само превозно средство, а и мястото, откъдето малките изследователи започват да изучават света. Важно е децата да могат да пътешестват безопасно и удобно с мама и татко. Избирайте бебешката количка умно, защото тя осигурява спокойствието на бебето и родителите му от самото му раждане до около тригодишната му възраст. 

 

Безценен помощник в света на детските артикули, сред които голям дял заемат количките, може да бъде онлайн магазинът КИДСО. Там ще намерите разнообразни модели с впечатляваща визия и много екстри.

Как да избере най-добрата количка?

 

Въпреки че съвременните модели се отличават доста от количките в миналото, основните изисквания към тях не са се променили. Това са безопасността и комфортът на детето. Разбира се, красивият външен вид също не е за пренебрегване.

 

Каталогът на КИДСО предоставя подробно описание на десетки колички с фотографии, който се допълва постоянно с нови предложения. Може да започнете проучването с възрастта на детето и килограмите му, като и двете са обозначени за всеки модел. 

Сезонността също е фактор, защото изборът зависи от стила на живот на семейството, например дали основно разходките са в градски условия или се предприемат чести пътувания заедно с малчугана. Има колички само за лятото, за два или три сезона или всесезонни.

 

Преди покупката непременно обърнете внимание на редица технически характеристики. За някои от параметрите дори не сте подозирали, но всички съществени моменти са указани в каталога: 

  • Тегло на количката – това е важно, особено, ако живеете на висок етаж или излизате често.
  • Шаси – от какъв материал е и каква е конструкцията му.
  • Амортисьори – осигуряват плавността на движението.
  • Колелета – значение имат размерът и материалът.
  • Размери в сгънато и разгънато състояние.

 

Количките имат предпазни бордове за по-голяма безопасност при разхождането на невръстните палавници. Детските превозни средства са леки, за да могат да се пренасят лесно и компактни след сгъване, за да не заемат много място при съхранение. 

 

Далновидните родители могат да се сдобият с комбинирана количка 3 в 1 или 2 в 1, за да са подготвени за всякакви случаи. Така например кошът за новородено може да се трансформира в седалка, като така количката може да се ползва при различни възрасти на малчугана. 

Ефектни колички с много екстри и аксесоари

 

За комфорта на малкия пътник седалките и поставките за краката могат да бъдат регулирани. При слънчево време детето е предпазено от сгъваем сенник, който може да има и прозорче. 


Количките са с дръжки, които се регулират според височината на този, който ги управлява. Маневреността се осигурява от въртящи се предни колелa, а на задните има спирачки. 

 

Някои модели са с покритие от еко кожа на дръжките, предпазния борд и поставката за крачета, а тапицерията е от дишаща материя. Сред възможните екстри са двулицева мека подложка и покривало за крачета на детето. 

 

Всички майки знаят колко много неща трябва да се носят при всяка разходка. Затова са предвидени голям кош за пазаруване и багажник. 

 

Когато решавате каква детска количка да изберете е добре да знаете, че  колички се сгъват бързо и без усилие с един или два бутона и понякога това може да става даже с едно ръка.

Наред с всички обективни характеристики на количките има някои елементи, към които подходът е съвсем субективен, но не по-малко важен. Може и да не видите колко са големи колелетата или от какъв материал е шасито, но със сигурност от пръв поглед ще забележите дизайна и цвета. Количките са само от реномирани марки като Zizito, Lorelli, Kikkaboo, Chicco, BebeDue, Cangaroo, Graco и се отличават с модерна визия. 

 

Цветовете са толкова разнообрази, колкото различни вкусове имат родителите – като се започне от розово и синьо и се стигне до ярко оранжево, зелено, сиво и др. Много ефектни са многоцветните комбинации и оригиналните принтове.

 

 

 


Всички бебешки колички отговарят на европейските стандарти за безопасност и имат гаранционни карти. Информация за начините на доставка и плащане може да намерите на сайта на онлайн магазина КИДСО.