Свежо място за сплотяване на екипа

Фирмените колективи периодично се нуждаят от събития с цел сплотяване на екипа. Философията на тийм билдинга все по-често се прилага от компаниите, които осъзнават как могат да извадят наяве най-доброто от своите служители. 

Практиката показва, че организационното израстване изисква малки бягства от офиса. Далече от ежедневните задачи позитивната комуникация е по-лесно постижима, което пък помага за сплотяване на тима. 

Големият въпрос обаче е къде да е мястото, на което целият екип ще се чувства уютно и спокойно в нова обстановка. Най-често фирмените сбирки се организират през уикенда, затова локацията трябва да предлага максимум условия за кратка, но разнообразна и пълноценна почивка. 

Банско е чудесен избор за курорт, подходящ за индивидуално, групово или семейно пътуване. Освен това мястото е идеално за релакс по всяко време на годината. Разбира се, в студените месеци е най-предпочитано за зимни спортове. Но и през останалите сезони регионът предлага много възможности за екотуризъм, спорт и активности сред природата, възстановяваща спа ваканция. 

Апартхотел Лъки Банско Спа & Релакс е идеален вариант за почивка. Напълно удачно свежо място за сплотяване на екипа! Разнообразните екстри, с които разполага петзвездния комплекс, са отлична опция за всеки посетител. Иновативният и модерен СПА център на хотела, културните и природни забележителности в района на Банско, възможностите за спорт на открито, са само част от многообразни възможности за забавления далеч от забързаната и стресова градска действителност. 

Свежо място за сплотяване на екипа

В сърцето на един от най-желаните български курорти от родни и чуждестранни туристи, гостите на Лъки Банско попадат в уютна, изискана и приятна атмосфера за пълноценен релакс. Апартхотелът разполага със студиа и апартаменти, които са напълно оборудване и гарантират безгрижни дни. Персоналът на комплекса се грижи за удобството, сигурността и изрядната чистота на вътрешните и външни пространства.

За приятното прекарване в Лъки Банско допринасят водните атракции, които имат възстановяващо и стимулиращо въздействие върху човешкото тяло. 

Свежо място за сплотяване на екипа

Гостите на хотела могат да се насладят на поредица от водни терапии, да спокойствие на откритите и закрити басейни, за чиято филтрация и чистота се прилага иновативна екологична технология. Парна баня, джакузи, водна вана за масажи, солен басейн и солна стая са само част от екстрите на аква зоната, на които се радват посетителите. 

При тиймбилдинг в Банско екипите могат да поритат заедно топка на открито, да си организират пикник или посещение на забележителностите на балканското градче и региона. В планината може да релаксирате с конна езда, колоездене или пък риболов. Комплексът разполага с оборудвани конферентни зали с различен капацитет, където може да прехвърлите за кратко офиса в зареждащата атмосфера на красиви гледки, свеж въздух и енергията, с която зарежда планината.

В хотела има Ескейп стаи, които са предпочитано място за забавление. Те са подходящи за екипно участие, заради което се използват за тийм билдинг игри. Групата трябва да е сплотена, за да успее за определеното време да разгадае конкретното предизвикателство и заедно да спечелят състезанието. 

Ескейп стаите провокират креативно мислене, изискват логичност, сръчност и съобразителност. За да се разгадае дадена загадка за не повече от час време, участниците трябва да са напълно мобилизирани и всеки да покаже най-доброто от себе си, за да победи отборът. 

Друга възможност за сплотяване на екипа в Банско е пейнтболът.За отборната игра има изградено специално игрище, а при желание има терени за чудесен активен отдих или пък за пълен релакс на открито край барбекюто. 

Хотел Лъки Банско се нуждае от всичко, което е необходимо за реализиране на идеалната ваканция. В ресторантите на комплекса може с приятели и колеги да се насладите на изискани специалитети и на вкусни балканска ястия. Лоби барът предлага екзотични коктейли и неустоими десерти. 

Свежо място за сплотяване на екипа

Банско е място със съхранени традиции и култура, което предлага на своите посетители природни и исторически забележителности. Районът е подходящ и за поклоннически туризъм с големия брой църкви и манастири. В града може да се види църквата “Света Троица”, наблизо е и манастирът “Свети Пантелеймон”